Tel:+37368944169 
  Skype:tyna4ckaa

Frumusetia Va Salva Lumea

Click here to edit subtitle

Company Spotlight

Jeunesse Global: Pioneering International Success

by Beth Douglass Silcox

         


             Foto mai sus: Jeunesse Fondatorii Randy Ray si Wendy Lewis saluta distribuitorii la evenimentul  aniversar al patrulea an  al companiei in Thailanda.
Profil de companie 


Fondat: 2009 

Sediul: Altamonte Springs, Florida. 

Echipa executiva: Randy Ray, fondator, CEO-ul; Wendy Lewis, Fondator, COO; Rob Dawson, șef al departamentului juridic; Scott A. Lewis, Chief Visionary ofițer; Ryan Ogden, Chief Financial Officer; Darren Jensen, Director Vanzari ofițer; Brandon Scott, Chief Marketing Officer; Debbie Kurley, Director de clienți și VIP relații; Lucy West, Director de Vanzari; David Matichak, Director de Logistica internaționale; Geri Dorman, Director de Cercetare și Administrare retea; Colin McCormick, Director de Field Communications și evenimente; și Miguel A. Beas, Director de America Latină. 

Produse: anti-imbatranire


Începând cu lansarea sa de bun augur data de 09-09-09- cinci ani în urmă scurt, Jeunesse Global prioritate platforme și expansiune internațională pe o sfârâie intern devreme. Compania de vânzări directe SUA-născut in  Florida, cu sediul central nesocotit tendințe, concentrându-se energia și resurse în infrastructură la nivel global eficient, și de toate măsurile strategice  a dat roade.           Lansarea statusului  quo trage cele mai multe companii cu sediul în SUA de vânzare directă spre stabilirea unui hot de brand-marketing, care este demn de a construi piețe de consum din SUA fast-dar Jeunesse nu a mers această direcție. În schimb, prioritate ei sunt  proiectele mai puțin sunt pline de farmec, dar extrem de profitabile, care ar spori creșterea economică în străinătate. Aceste  produse, stabilite în țară entități înregistrate, a obținut licențe și sa alăturat asociații de vânzări directe de pe tot globul. 

          A fost nevoie de trei ani, iar diligența unui spatele scenei s-au axat cuplu ca fondatorii Wendy Lewis și Randy Ray pentru a construi un nivel global amprentă-o extrem de durabil, care are acum mai mult de 20 de birouri operationale cu 200 de angajați; 200.000 de distribuitori; și clienți în 85 de țări din întreaga lume. 

        Este puțin Wendy și Randy a înființat magazine  dincolo de luptă glitzy de marketing pentru a construi Jeunesse. Pentru cea mai mare parte a două decenii înainte de lansarea companiei, perechea a creat din nou sistemele informatice necesare pentru start-up-birou de vânzări directe să crească în jucători cu nume mari din industrie.Jeunesse Global are acum mai mult de 20         
de birouri operationale cu 200 de angajați;
 200.000 de distribuitori;
și clienți în 85 de țări din întreaga lume.Munca lor afost cod de computer detalii-scris pentru sisteme software care accelerate de transport maritim și a creat programe eficiente de asistență pentru clienți care au produs loialitate. 


Ca secvențe de lansare merge, lucru Wendy și Randy a fost la fel de vital pentru aceste start-up de vânzare directă de succes anterioare de programare Randy a fost la NASA, atunci când eforturile echipei sale propulsat Space Shuttle în spațiu la începutul anilor 1980. (In 30 de ani mai devreme, Randy a castigat un comision uriaș după vânzarea unui sistem de procesare de lansare la NASA.) 


Poate influența contribuțiile timpurii Randy la dezvoltarea de călătorie spațiu este la lucru în filozofia companiei Jeunesse, pentru că există un îndoit vizionar și de pionierat în această companie, care merge dincolo de lansare neconvențională. Patrunde dezvoltare tot-produs, utilizarea de tehnologie și chiar filantropiei corporatiste. 


Asociatia de Vanzari Directe acordat Jeunesse Global cu etosul Rising Star Award, în iunie 2013, pentru devotamentul lor pentru atingerea unor standarde ridicate de excelență în performanță de afaceri, în timp ce sărbătorește companiei spirit, dăruire și filantropie. Pentru Jeunesse, a fost încă o confirmare că spiritul lor de pionierat este livrarea la viteza de Mach.Pionierat Medical Technology 


Genunchii lui Randy Ray au fost împușcați-nu literal, dar timpul petrecut ca un soldat în Vietnam, asociat cu abuzurile de imbatranire, au erodat cartilajului în ambii genunchi. El a fost în durere și în căutarea pentru o soluție, atunci când președintele Barack Obama a semnat legislația legalizarea cercetare de celule stem in martie 2009. 


Nu a fost cu mult înainte de Randy și Wendy prins un zbor de la Beverly Hills pentru a vizita chirurg cosmetice de renume mondial și dermatolog Dr. Nathan Newman. Ei au fost intrigat cu o nouă procedură injectabil destinat regenera cartilajul folosind propriile celule stem ale pacientului de la adipos sau țesutul gras. 


Tehnologia de celule stem, ei au învățat, au avut mult mai multe aplicații decât eliminarea dureri de genunchi a lui Randy. Dr. Newman a avut lume, doar de ingrijire a pielii de celule stem ser facial, care ar reduce imbatranirea prematura, fara interventii chirurgicale. Acesta a fost de ultimă oră fără a folosi un bisturiu sau laser. 


Scott A. LewisScott A. Lewis 

"Ding, ding! Lumina a continuat ", spune Scott A. Lewis, Jeunesse Chief Visionary Officer. Instinctiv, Wendy și Randy cu citiva  ani în imediata apropiere a industriei de vânzări a directe lovit în. Ei au încercat serul și sa indragostit pe loc de acest produs . Brainstorming, în cele din urmă spiritele lor de pionierat le-a spus ceea ce a urmat-Jeunesse. 


Wendy și Randy nu a avut nici o iluzie despre lansarea unei afaceri de vânzare directă, dar împreună au experimentat mult succes antreprenorial și a luat mai multe companii publice. Scott spune ca au vazut "binele, răul și urâtul." Munca le-a inspirat. Ar încercat să se pensioneze înainte, dar niciodată nu blocat. Deci, cele două stabilit pentru a construi Jeunesse-un pionierat, un fel de societate nu-prostii.

SlideShow